Vikabråten, der ingen skulle tru at nokon kunne bu

Vikabraten_2
Bli kjent med Ole Jacob Christensen, engasjert samfunnsdebattant, filosofiutdannet, lærer og fremfor alt bonde, som nylig skrev artikkelen Suverenitetskampen 1814 tapt i 2014? her på KULTURVERK. Han driver småbruket Vikabråten sammen med sin kone Yvonne i Vestre Slidre. Her driver man fremdeles med hest på gamle måten uten bruk av bil, traktor eller store landbruksmaskiner, og produserer bl.a. økologisk ost, smør og spekemat som hylles av kokker og matkulturalister for sin gode smak. I TV-programmet Der ingen skulle tru at nokon kunne bu (se her) får du et fint innblikk i en tilværelse og levesett som er unik og inspirerende i pakt med gammel bondekultur og natur.


Les hans artikkel: Suverenitetskampen 1814 tapt i 2014?

Der ingen skulle tru at nokon kunne bu: Fra Vikabråten

Du kan bl.a. finne Vikabråtens produkter hos Duggurd.no