Til en forening i kjærlighet

Idag, soldagen, har våre reisende skjønnhetsapostler og naturpilegrimer, Arne R. Pettersen og Cosima J. Barwitzky, viet seg til den hellige ektestand i Trondenes kirke, på deres vei mellom verdens ender. Vi gleder oss over deres kjærlighet og forening og holder dem varmt i våre hjerter og ønsker alt godt på deres ferd videre, både den indre og ytre reise.

Redaksjonen

Vi fant disse ord passende anledningen:

 

Lang natts ferd mot Nord

I grålysningen vi for, sitrende av forventninger, fra hver vår kant, omtumlende i en vid verden, på jakt etter det våre forfedre en gang søkte – og fant – for siden å miste, nå er vi igjen på leting, etter det vi vet fantes, og ennå kan finnes, om enn bare skimtes gjennom en sløret dis etter mørketiden og forvirringene som fulgte. Det er det enkle, det uforbeholdne vi søker, det som ligger bakom og bortenfor ordenes rekkevidde, men som lå i oss, som en stum, men viljesterk visshet som søkte forløsning; i lengsel og ærlighet, i vilje og kjærlighet, der så vi det, der fant vi det, i oss finnes alts begynnelse, slutt og fortsettelse, etter natt og tåke, der på høyden, det lettet og vi kunne se det nye Riket etter lang natts ferd mot Nord

– Ukjent 

 

 

Les om deres fantasiske reise gjennom verden og samtiden her, Verdens ender – en sykkelreise fra Ushuaia til Nordkapp:

Første reisebrev , andre reisebrev , tredje reisebrevfjerde reisebrev